Δεξιώσεις-Catering

Δεξιώσεις

seperator

Εμπιστευθείτε μας για τη διοργάνωση της δεξίωσης του γάμου ή της βάπτισής σας και ζήστε μία υπέροχη εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Φιλοξενία Κοινωνικών Εκδηλώσεων

Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα φιλοξενίας κοινωνικών εκδηλώσεων, όπως βαπτίσεις, αρραβώνες, γενέθλια, τραπέζια ονομαστικών εορτών κ.λπ. Σε συνεννόηση μαζί σας, δημιουργούμε το ιδανικό μενού για κάθε περίσταση, με βάση τις δικές σας επιθυμίες.

Το εστιατόριό μας επίσης, μπορεί να εξυπηρετήσει:
• Ειδικές εορταστικές εκδηλώσεις (Ημέρα Αγ. Βαλεντίνου, Ρεβεγιόν, Καρναβαλικές κ.λπ.)
• Τουριστικές εκδρομές
• Εκδρομικά γκρουπ
• Ταξιδιωτικές ομάδες
• Εκδρομές συλλόγων

* Tα μενού και οι τιμές καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης με τη διεύθυνση του καταστήματος.

Φιλοξενία επαγγελματικών γευμάτων

Ο νέος χώρος μας δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας καλύπτοντας εταιρικά γεύματα και επαγγελματικές συναντήσεις και Happening διαφόρου τύπου.

Στους χώρους μας παρέχονται υπηρεσίες εστίασης για την κάλυψη εκδηλώσεων όπως:
• Εταιρικές εκδηλώσεις
• Ημερήσια γεύματα
• Δείπνο
• Μπουφές
• Επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις
• Ticket Restaurant Associate

* Tα μενού και οι τιμές καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης με τη διεύθυνση του καταστήματος.

Ιστορίες της Βίλλας

seperator

''Ιστορίες της Βίλλας''… ή απλά ''Βίλλα'', είναι ο χώρος που μπορείτε να οργανώσετε τη γαμήλια δεξίωση των ονείρων σας και κάθε μορφή άλλης κοινωνικής εκδήλωσης, όπως επιθυμείτε. Το διαμορφωμένο κτίριο της Βίλλας με χωρητικότητα 200+ καθημένων, αλλά και ο κήπος για 400+ άτομα καθήμενα, είναι οι κύριοι χώροι που μπορείτε να οργανώσετε αξέχαστα πάρτι δεξιώσεων, χοροεσπερίδες και γκαλά, επίσημα δείπνα κ.ά., με άρτια οργάνωση και εξυπηρέτηση από εξειδικευμένο προσωπικό. Βοηθητικοί χώροι, πάρκινγκ, παιδική χαρά, μπάρμπεκιου, μόνιμη διακόσμηση, ηχητικά, βιντεοπροβολείς και φωτορυθμικά παρέχονται για να διαμορφώσουν και να δώσουν το στυλ που επιθυμείτε στη δική σας... ''Ιστορία''.Ολοκληρωμένα μενού, μπουφέδες, κοκτέιλ, κάβα κρασιών και ποτών για κάθε γούστο θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο σας και θα εγγυηθούν μια επιτυχημένη εκδήλωση με τη μοναδικότητα που της αρμόζει. Ένας χώρος πέντε στρεμμάτων μέσα στο πράσινο, αφιερωμένος στις ιδιαίτερες και μοναδικές στιγμές της ζωής σας και ένα πλήθος επαγγελματιών φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο για την εξυπηρέτησή σας.

Catering

seperator

Η εταιρεία Νικολόπουλος Κωνσταντίνος & Σια Ο.Ε. εκτός του χώρου δεξιώσεων ''Βίλλα'' παρέχει πλέον εξελιγμένες επισιτιστικές υπηρεσίες και στο χώρο σας. Από μαζική παρασκευή και διανομή γευμάτων (20 και πλέον άτομα), από κατ' οίκον κουζίνα και σέρβις ή απλή τροφοδοσία εξοπλισμού τραπεζοκαθισμάτων και οικοσκευής, μέχρι ολοκληρωμένη υπηρεσία διοργάνωσης παρασκευής, διάθεσης, εξυπηρέτησης, ψυχαγωγίας, διακόσμησης στο χώρο που επιθυμείτε ή σε χώρο που θα προτείνουμε εμείς.

Καλέστε μας στο χώρο σας για μια προσφορά ή επισκεφτείτε μας για να βρούμε μαζί τις λύσεις και τους τρόπους, για να κάνουμε τις στιγμές σας πιο όμορφες και αξεπέραστες από ποτέ.

Παρέχονται: Πλήρες μενού με ανάλογο προσωπικό, πλήρης εξοπλισμός για καθήμενους ή μπουφέδες, οικοσκευή, έπιπλα και μικροέπιπλα, τέντες, διακόσμηση κατ' απαίτηση, κάλυψη φωτισμού και ήχου, ψυχαγωγικά παιχνίδια, Djs, ζογκλέρ, χορευτές, ορχήστρες, παρκαδόροι, προσωπικό υποδοχής και ανιματέρ. Εμπιστευτείτε εμάς και τους συνεργάτες μας για μια άψογη και λαμπερή εκδήλωση, που εσείς και οι καλεσμένοι σας θα θυμούνται για πολύ καιρό.

Σας άρεσε η ΠΕΙΝΑΚΟΘΗΚΗ;

X